Auto

Winnebago Solis Pocket is betaalbaar voor, eh, 95.000

Summary

Met de Winnebago Solis Pocket kun je lekker ontspullen voor een ton. Ja, dat schiet wel op dan. Het kan zijn dat je het helemaal gehad hebt met de wereld. Je mag nergens harder dan 100 km/u, simpele Mustangs kosten […]

Met de Winnebago Solis Pocket kun je lekker ontspullen voor een ton. Ja, dat schiet wel op dan.

Het kan zijn dat je het helemaal gehad hebt met de wereld. Je mag nergens harder dan 100 km/u, simpele Mustangs kosten 115.000 euro, Rutte kan gewoon door blijven jokken en als kers in de appelmoes gaan ze je enige hobby, F1 kijken, peperduur maken.

Wat moet je dan? Inderdaad: even ertussen uit! Gewoon even wat verse zuurstof in die hersenpan krijgen. Dat kan perfect met deze Winnebago Solis Pocket. Winnebago is een van de meest legendarische namen als het aankomt op campers. Ze bouwen de meest gigantische rijdende paleizen. Maar het gamma moet natuurlijk ook ergens beginnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *