Auto

AC Schnitzer Mini Cabrio is potent bommetje met 390 Nm

Summary

Vele kleine aanpassingen maken van deze AC Schnitzer MINI Cabrio een lekker pakketje. De Mini is een van de weinige kleine auto’s die nog goed verkoopt én waar nog flink wat marge op gemaakt wordt. De reden is vrij simpel, […]

Vele kleine aanpassingen maken van deze AC Schnitzer MINI Cabrio een lekker pakketje.

De Mini is een van de weinige kleine auto’s die nog goed verkoopt én waar nog flink wat marge op gemaakt wordt. De reden is vrij simpel, Mini’s zijn weliswaar klein, maar zeker niet goedkoop. Daarbij krijg je er tegenwoordig best wel aardige hardware bij.

Denk aan potente BMW-motoren, puike electronica en de mogelijkheid om veel opties te kiezen. Je kan de auto helemaal naar wens aankleden. Dat is voor een B-segment-auto eigenlijk ongekend. Maar ook als het gaat om de tuningscene, is er voldoende animo bij zowel de leveranciers als afnemers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *