Auto

Cupra Born al een klein beetje onthuld

Summary

De eerste glimp van de Cupra Born kunnen we al zien. Komt ‘ie bekend voor of wel? Bij Seat worden soms rare keuzes gemaakt. Sinds het moment dat het merk werd overgenomen door Volkswagen, moest het een sportief doch betaalbaar […]

De eerste glimp van de Cupra Born kunnen we al zien. Komt ‘ie bekend voor of wel?

Bij Seat worden soms rare keuzes gemaakt. Sinds het moment dat het merk werd overgenomen door Volkswagen, moest het een sportief doch betaalbaar merk worden. Met de tweede generatie Seat Toledo, de eerste Leon en diverse Ibiza’s lukte dat best aardig.

Maar aan de andere kant zijn daar auto’s die totaal niet in het plaatje pasten. Dan bedoelen we niet eens cashcows als de Arosa of Mii. Nee, waarom auto’s als de Inca (Caddy), Alhambra (Sharan) en Exeo (A4) een Seat-badge kregen is ons nog altijd een raadsel. Hetzelfde geldt voor de Cupra Born. Het is een gevalletje marketing op marketing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *